Вовед

TENT-EXPO е светски познатата, „во рамки на фирмата“ годишна изложба за секторот за меѓународни настани и секторот за привремени конструкции. Изложбата го прикажува разновидниот асортиман на самоносечки шаторски конструкции кои се достапни од RÖDER HTS HÖCKER заедно со претставување на најновите производни иновации на компанијата и додатна опрема. Настанот исто така вклучува презентации на производи и информативни тури низ производствените објекти на RÖDER HTS HÖCKER.

Покрај производите на RÖDER HTS HÖCKER , на изложбата се застапени и други водечки доставувачи на опрема за индустријата за организација на настани, кои доаѓаат од ширум светот за да ги изложат нивните производи и услуги. Тука влегуваат производители на мебел, софтвер за организација на настани / инвентар, внатрешни облоги како и греење, вентилација и климатизација.

Влезот е слободен а вклучени се гратис храна и пијалаци за време на настанот. За тие кои доаѓаат од странство, RÖDER HTS HÖCKER нуди бесплатно хотелско сместување како и превоз помеѓу аеродромот и изложбените простории.

Настанот значително порасна и сега привлекува повеќе од 2000 посетители за време на четиридневниот настан што се одржува во ноември на специјално изградената изложбената површина во Вехтербах, Германија.

Ве очекуваме со нетрпение во 2019.

Хајнц Родер, извршен директор

ГалеријаTENT-EXPO Address

Röder HTS Höcker GmbH TENT-EXPO
Messe Wächtersbach
Main-Kinzig- Strasse
D-63607, Wächtersbach
Germany

Contact Details

Röder HTS Höcker GmbH
Kefenrod, D-63699
Germany
Tel: +49 (0) 60 49 95 100
Fax: +49 (0) 60 49 95 1020
Email: tentexpo@roderhts.com
Map

Opening Times 2019

Wednesday 13th November 9.00am – 9.00pm
Thursday 14th November 9.00am – 9.00pm
Friday 15th November 9.00am – 9.00pm
Saturday 16th November 9.00am – 1.00pm